Джаз, поп и рок музика се срещат в изпълненията на

...
Джаз, поп и рок музика се срещат в изпълненията на
Коментари Харесай

Васил Петров пее за юбилея на Тето

Джаз, поп и рок музика се срещат в осъществяванията на Васил Петров, Теодосий Спасов, Стоян Захариев и другари за юбилея на пловдивската рок легенда Стефан Костов-Тето.
На 2 май в огромната залата на Дом на културата „ Борис Христов “ от 19 часа тримата негови другари ще показват театър във връзка на 70-годишния празник на един от любимците на пловдивската аудитория през годините Стефан Костов-Тето. „ Приятели сме от доста години, няма по какъв начин да не поднесем този подарък за него “, споделя Васил Петров. 

На сцената ще излязат и още Йордан Тоновски (пиано), Христо Минчев (контрабас), Кристиян Желев (ударни) и Николай Карагеоргиев (китара) ще изпълнят шлагерите на Кол Портър, Джордж и Айра Гершуин, Тото, Ричи Блекмор, Дейвид Ковърдейл и авторски тематики. 

Рок вокалът Стефан Костов-Тето е измежду любимците на пловдивската юноша от края на 60-те и 70-те години, доста добър управител, той е и индивидът с максимален стаж в именитото пловдивско шоу. В продължение на 10 години е главен артист там и към него се въртят всички обединения. Той дърпа публиката и прави връзка с най-големите музиканти по това време. Откривател на доста от огромните ни музиканти.

Билетите са в продажба на цени от 15, 20 и 25 лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР