Джаз дивата Рут Колева изнесе два концерта на голямата сцена

...
Джаз дивата Рут Колева изнесе два концерта на голямата сцена
Коментари Харесай

Рут Колева пя пред кмета на Пекин

Джаз дивата Рут Колева изнесе два концерта на огромната сцена в парк Хорти като част от второто издание на най-големия конгрес за културно завещание в Пекин – Хорти Експо 2019. Певицата беше културен дипломат на България, на влиятелното събитие в Китай, а единствено то се чака да бъде посетено от 80 милиона души.

Концертът на Рут Колева бе и единственият посетен от кмета на Пекин – Чен Жининг, който почете юбилеят на Българо-китайските дипломатически връзки.

На публична вечеря Рут, която преди малко приключи следващото сполучливо турне в Китай, поздрави присъстващите с един от шлагерите си „ Близо “ и подари последния си албум на домакините.

Президентът на една от най-големите компании в хранително-вкусовата индустрия в Китай Ли Баофан споделил след вечерята, че от години не е имал по-забавна, приятна и същински другарска среща с задгранична делегация и даде обещание да посети България в най-близко бъдеще. Той побързал още веднъж да предложения Колева за нови концерти и посещение в Китай.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР