Джъстин Верландер беше близо до своя трети ноу хитър в

...
Джъстин Верландер беше близо до своя трети ноу хитър в
Коментари Харесай

Верландер закърпи 12 страйкаута на белите чорапи

Джъстин Верландер беше покрай своя трети " ноу остроумен " в кариерата, освен това имаше късмет да го направи пред очите на рекордьора в МЛБ Нолан Райън. Питчерът на Хюстън Астрос се елементарни с опцията в 7-ия ининг от семейството против Чикаго Уайт Сокс, само че въпреки всичко изведе отбора си до победа с 5:1 във втория мач от четворна серия сред двата отбора на ст. " Минит Мейд Парк ".

Легендата Райън, хвърлил неповторимите 7 " ноу хитъра " във Висшата лига (1973-1991), беше заел нормалното си място зад бекстопа и наблюдаваше по какъв начин Веландер затваря 6 ининга, без да е позволил шлагер на противника. При един навън в 7-ия обаче Хосе Абреу изпрати топката му на сантиметри над оградата – малко отвън обсега на централния аутфилдер Джейк Марисник, за оказалата се почетна точка на гостите.



" Издъних се – сподели по-късно през смях асът на " астронавтите ", който има " ноу хитъри " с Детройт Тайгърс през 2007 и 2011 година – Мислех си, че в случай че Джейк хване това, ще стигна до края. Но в същото време бях сигурен, че топката излиза. Той направи всичко по силите си, само че просто бях уверен, че това ще е хоумрън, в случай че не стане някакво знамение. "

Чудото в действителност беше, че офанзивата на " белите чорапи " въобще съумя да удари нещо против Верландер (W 8-1), който приключи вечерта с 12 страйкаута за 8 ининга и пусна една база за боли. Носителят на " Сай Йънг " за 2011 година срещна единствено двама батери над минимума и съобщи топката на риливъра Ектор Рондон, затворил мача като " уан остроумен ".



Стартерът на Уайт Сокс Дилън Коуви (L 0-3) устоя единствено 4 цялостни ининга, в които получи 4 точки от 4 шлагера и 4 бази за боли. Юлиески Гуриел удари хоумрън за Астрос, Тони Кемп означи при уайлд пич, Майкъл Брантли вкара 2 точки с двоен шлагер, а Карлос Кореа заслужи RBI със сингъл.

За Хюстън (33-16) това бе втора поредна победа и 12-а в последните 13 мача, като отборът е водач в Западната дивизия на Американската лига с най-хубавия баланс (.673) в цялата Мейджър лийг. Най-близо е Минесота Туинс с 32-16 (.667) отпред в Централната дивизия, където Чикаго (21-26) е трети.



Хюстън Астрос - Чикаго Уайт Сокс 5:1
ст. " Минит Мейд Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
ЧИКАГО УАЙТ СОКС
0
0
0
0
0
0
1
0
0
1
1
1
ХЮСТЪН
0
0
0
1
4
0
0
0
Х
5
8
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 21 МАЙ:

Американска лига

Кливланд Индиънс - Оукланд Атлетикс 3:5
Балтимор Ориолс - Ню Йорк Янкис 4:11
Торонто Блу Джейс - Бостън Ред Сокс 10:3
Тексас Рейнджърс - Сиатъл Маринърс 5:3
Лос Анджелис Ейнджълс - Минесота Туинс 3:8

Национална лига

Чикаго Къбс - Филаделфия Филис 3:2
Питсбърг Пайрътс - Колорадо Рокис 0:5
Ню Йорк Метс - Вашингтон Нешънълс 6:5
Милуоки Бруърс - Синсинати Редс 0:3
Сан Франциско Джайънтс - Атланта Брейвс 4:3
Сан Диего Падрес - Аризона Дайъмъндбекс 3:2

Интерлига

Тампа Бей Рейс - Лос Анджелис Доджърс 3:7
Детройт Тайгърс - Маями Марлинс 4:5 (11 ининга)
Сейнт Луис Кардиналс - Канзас Сити Роялс отсрочен

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР