Джъстин Уошингтън, млад учител от гимназия в Тексас, бил отстранен

...
Джъстин Уошингтън, млад учител от гимназия в Тексас, бил отстранен
Коментари Харесай

Учител дрогира 18-годишна девственица, прави секс с нея и я зарази с ХИВ

Джъстин Уошингтън, млад преподавател от гимназия в Тексас, бил отхвърлен отстранен от служба, откакто били разкрити детайлности за връзките му с 18-годишна ученичка. Момичето е било от друго учебно заведение, написа New York Post.
Тя била девствена, само че точно с учителя тя желала да прави секс. Местата на срещите им били на разнообразни места: неговият апартамент или пък да вземем за пример стая в мотел. След полов контакт момичето употребило неразрешени наркотични вещества, които Вашингтон й давал. Освен всичко друго, той съумял да болести младото момиче с ХИВ.
"Исках да бъда обичана и не знам за какво, само че желаех да го направя тъкмо с него него. Знаех, че той ме е заразил, тъй като ми е първият ", споделя девойката. Очевидно, тя осъзнала, че няма да чака любовта на 26-годишния преподавател и решила да опише на учителите в учебното заведение си за връзките им.
Те неотложно се обърнали към полицията, а от учебното заведение, където работел, той незабавно бил освободен. Джъстин Уошингтън бил и задържан безусловно на улицата. Той е признал закононарушенията си и към този момент е в ареста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР