Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бил се опитват да продължат брака.

...
Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бил се опитват да продължат брака.
Коментари Харесай

След скандала: Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бил отново заедно - slava.bg

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бил се пробват да продължат брака. Двамата бяха видяни на разходка в Ню Йорк, където демонстрираха на папараците, че всичко сред тях е наред. Само преди два месеца изпълнителят и артист беше видян в рискова непосредственост с колежката си Алиша Уейнрайт в Ню Орлиънс. „ Джъстин и Джесика взеха решение да се разходят из града, макар че беше студено. Те изглеждаха в положително въодушевление, усмихваха се и непрекъснато си говореха “, споделя източник пред „ People “.

Според непосредствен до двойката, Бил и синът им Сайлъс са посетили Тимбърлейк в Ню Йорк и сега цялото семейство е в жилището им в квартал Трайбека. Това е вторият път, в който съпрузите са видяни дружно след абсурда. По-рано през този месец, те бяха уловени да вечерят в ресторант в Лос Анджелис.

През декември изпълнителят направи обществено опрощение към брачната половинка и фамилията си откакто се появиха фотоси на него и Алиша Уейнрайт. „ Нека да бъда явен: Нищо не се случи сред мен и колежката ми “, безапелационен беше Джъстин. Той добави, че се концентрира върху това да бъде добър татко и брачен партньор.

Говорители на Алиша Уейнрайт споделят пред „ People “, че актрисата се е върнала на снимачната площадка незабавно след абсурда и е почнала още веднъж работа с Тимбърлейк. Според тях, няма нищо правилно в слуховете за връзка сред двамата.

Друг източник, непосредствен до Джъстин и Джесика, признава, че двойката се пробва да премине през този сложен миг и да заздрави връзките си. „ Хубаво е, че той се извини обществено, само че всичко друго се позволява у дома. Надяваме се това в действителност да е била една неприятна нощ с доста алкохол “.

Според него, Бил се пробва да резервира фамилията си и е сигурна, че брачният партньор ѝ в никакъв случай няма да ѝ изневери.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР