Джъстин Тимбърлейк е успял да постигне много неща, но отглеждането

...
Джъстин Тимбърлейк е успял да постигне много неща, но отглеждането
Коментари Харесай

Тимбърлейк: Стоенето вкъщи с дете не е лесно - slava.bg


Джъстин Тимбърлейк е съумял да реализира доста неща, само че развъждането на дете е напълно друго предизвикателство. Звездата е дружно със брачната половинка си Джесика Бийл и сина им Сайлъс в къща в щата Монтана, където изчакват да премине пандемията от ковид.

Тъй като съвсем всички детски градини и учебни заведения в Съединени американски щати са затворени, децата са минали на онлайн образование или изобщо не посещават занятия. Така те се озовават 24 часа с родителите си и Тимбърлейк споделя, че това не е по никакъв начин елементарно за него.

„ С Джесика се съгласихме, че прекарването на 24 часа с дете не е човешко “.

Звездата добавя, че към момента се чуди по какъв начин да се оправи с предизвикването, само че е удовлетворен за къщата в Монтана, която предлага съвършеното решение за обществена изолираност. „ Благодарни сме, че парцелът ни дава опция да се разхождаме и да подишаме чист въздух “, споделя Джъстин пред „ SiriusXM Hits 1 “.

Само преди няколко дни Сайлъс навърши 5 години, само че трябваше да прекара специфичния си ден единствено с мама и баща. Джесика Бийл разгласява фотография по мотива, с която показа, че дружно със брачна половинка ѝ ще поддържат две организации, които се грижат за гладуващите деца и фамилии в Америка.

Тя подкани почитателите си да потърсят остарели фотоси и да разгласяват тези, които ги вършат щастливи. Изминалите няколко месеца обаче не бяха доста щастливи за Бийл. Тя и Тимбърлейк трябваше съществено да поработят върху брака си, откакто изпълнителят беше заловен в рискова непосредственост с колежка.

Няколко дни след случая Джъстин обществено се извини на брачната половинка си и съобщи, че ще направи всичко допустимо, с цел да бъде най-хубавият брачен партньор и татко в света. На 3 март актрисата навърши 38 години, а Тимбърлейк беше този, който провежда особено празненство единствено за двамата.

Източник: Tialoto.bg

Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР