Джъстин и Хейли Бийбър са едно от любимите ни звездни

...
Джъстин и Хейли Бийбър са едно от любимите ни звездни
Коментари Харесай

Хейли Бийбър: Бях напълно обикновено момиче допреди три години

Джъстин и Хейли Бийбър са едно от обичаните ни звездни фамилии. Двамата не са дружно от едвам към две години, само че скоро ще честват първата годишнина на брака си.

В последното си изявление за Vogue India моделът признава, че макар известните си татко и чичо, тя в никакъв случай не се е чувствала известна . Дори в случай че не е била една нелепа травма на крайници, е щяла да продължи да се занимава с балет, а не да се трансферира в стилните среди.

Днес, когато е госпожа Бийбър, Хейли е безапелационна, че животът й е бил много друг от този на нейния брачен партньор, който още от доста млад се е сблъскал лице в лице със славата. А тя е била изцяло естествена допреди три години...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) на Юли 28, 2020 в 2:31 PDT

Днес обаче всички погледи са в нея. " Била съм обградена от чиста и натурална хубост през целия си живот " , споделя тя. И от майка си и баба си се е научила да цени това, което природата й е дала, и да акцентира мощните си страни.

Госпожа Бийбър показва и персонален жанр, на който мнозина желаят да подражават. А що се отнася до облеклата, които носи, в никакъв случай не я е спирало да си купя някоя, единствено тъй като се води мъжка . Обича опитите, а като обичана движимост в дрешника дефинира коженото яке.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) на Мар 16, 2020 в 7:53 PDT

Да бъдат надалеч от предразсъдъците Хейли е безапелационна, че ще научи и своите бъдещи деца. И за нея, и за Джъстин е от значително значение да ги възпитат по какъв начин да се държат с хората, за какво да не споделят избрани неща и да не съдят за останалите по цвета на кожата или техния генезис да вземем за пример.
 Хейли Бийбър, Кендъл Дженър, Бионсе и по какъв начин ги оцени една сервитьорка от Манхатън
Разкритията на една сервитьорка за Хейли Бийбър

Откровения в TikTok

Бийбър не крие, че постоянно се е чувствала привилегирована от това, че е бяла жена в Съединени американски щати и в никакъв случай няма да разбере какво е да си жертва на расизъм. Затова и е безапелационна, че не желае децата й някой ден да накарат някого да се почувства като втора класа човек.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) на Юли 31, 2020 в 9:31 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР