Джъстин и Хейли Бийбър отпразнуваха годишнината си с най-интимната си

...
Джъстин и Хейли Бийбър отпразнуваха годишнината си с най-интимната си
Коментари Харесай

Бийбър: Сърцето ми е там, където е съпругата ми - slava.bg

Джъстин и Хейли Бийбър отпразнуваха годишнината си с най-интимната си корица до момента за октомврийския брой на италианския Vogue. Звездите театралничат в буйна поза на легло, като артистът е по панталони, а изгората му е в секси черна прилепнала рокля и го е обхванала с крайници. На корицата с изключение на интимната фотография е и откъс от Бийбър, който би разтопил всяко женско сърце, а точно: „ Сърцето ми е там, където е брачната половинка ми “.

Двойката се венча през септември 2018 година откакто в продължение на години се събираха и разделяха. По време на изявлението 23-годишният модел показа забавни неща за персоналния им живот, измежду които и първичния ѝ боязън да обявява връзката си пред света.

„ За мен беше мъчно да се науча да бъда във връзка като тази, пред очите на целия свят. Но идва време, в което би трябвало да прегърнеш действителността и да приемеш какъв си. Осъзнах, че това е борба, която продължава дълго време и която вместо да те пази, те изтощава. И няма нищо, което да криеш “, изясни хубавицата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР