Джъстин и Хейли Бийбър бързо успяха да се превърнат в

...
Джъстин и Хейли Бийбър бързо успяха да се превърнат в
Коментари Харесай

Уроци по романтика от семейство Бийбър

Джъстин и Хейли Бийбър бързо съумяха да се трансфорат в образец за звездно семейство. Въпреки че съгласно някои са прекомерно млади за брак, те не стопират да ни демонстрират какъв брой влюбени са в действителност и го вършат по метод, по който несъмнено съумяват да ни разчувстван.

Тази седмица се навърши една година, откогато Джъстин предложи на Хейли на Бахамите. И тя означи мотива с следващия благ пост в Instagram, съпроводен със фотография на двамата.

" Преди една година се съгласих да бъда твоя най-хубав другар до живот и през днешния ден те обичам по този начин, както в никакъв случай. Животът всеки ден става все по-красив, с помощта на теб. Сърцето ми ти принадлежи вечно. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) на Юли 7, 2019 в 1:48 PDT

Покрай брачната половинка си Джъстин също стана изненадващо сантиментален и не се минава доста време преди още веднъж да й се изясни в обич пред всички.

" Времето, прекарано единствено с теб, освежава душата ми. Живея за тези моменти. Ти си моя и аз съм твой. Завинаги. "

" Моите устни ревнуват от моите ръце, тъй като мога да те държа с тях. ", написа още Бийбър в Instagram под фотография, на която двамата с Хейли спят сгушени.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber) на Юли 9, 2019 в 5:42 PDT

По случай годишнината от годежа семейство Бийбър си подариха поредна порция нзабравими мемоари, този път в Дисниленд. А мястото за следващ път размечта Джъстин за деца.

" Един ден ще бъда на среща с щерка ни, само че през днешния ден съм с теб. Не загатвам нищо и не бързам, тъй като желая да се насладя единствено на теб за известно време. ", написа Бийбър.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber) на Юли 10, 2019 в 11:11 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР