Джъстин Гейджи е бил бесен, когато гледал видеото, в което

...
Джъстин Гейджи е бил бесен, когато гледал видеото, в което
Коментари Харесай

Джъстин Гейджи жегна остро Хабиб Нурмагомедов

Джъстин Гейджи е бил гневен, когато гледал видеото, в което Хабиб Нурмагомедов кара бездомници да вършат лицеви опори за пари. Това се случи преди няколко години и непобеденият дагестанец събра много негативи поради това свое деяние, напомня mma.bg.

Гейджи и Хабиб влизат в клетката този уикенд в основната борба на UFC 254 в Абу Даби на остров Яс.

Те ще би трябвало да обединят безспорната и краткотрайната купа в лека категория. " The Eagle " залага непобедения си статут, който включва 28 следващи победи. Гейджи от своя страна влиза в багра със серия от 4 следващи победи с нокаут. Това е най-важната борба в неговата кариера и той ще се раздаде оптимално.

Ето какво показа Гейджи за своя противник преди борбата:

''Готвих се душевен за тази борба. Хабиб тренира битка от дете, както и аз. Ще бъде война. Всеки път, когато разговарях с Хабиб, той ми се струваше добър човек. Но когато видях видео, където накара един скитник да прави лицеви опори и по-късно му даде пари, тогава помислих, че е ла•нар.

Този уикенд ще бъда действителна опасност за него. Той ще е в заплаха когато и да е през тези 25 минути. Все отново го считам за готин пич. Няколко пъти сме се срещали и той е много надъхан. Това е добре за него и всеки би трябвало да бъде толкоз убеден в себе си.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР