Джъстин Бийбър винаги ще обича Селена Гомес, но е влюбен

...
Джъстин Бийбър винаги ще обича Селена Гомес, но е влюбен
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър защити жена си: “Няма да се върна при Селена”

Джъстин Бийбър постоянно ще обича Селена Гомес, само че е влюбен в брачната половинка си, благополучен и напълно предан.

Поп идолът се почувства задължен да отбрани Хейли в инстаграм след лавината от мнения, че любовта им е подправена и че той продължава скрито да тъгува за някогашната си.

След следващия коментар, който гласи, че “Джъстин не обича Хейли и се е оженил за нея единствено с цел да накара Селена да ревнува”, артистът наруши мълчанието си и отговори с дълъг пост.

Явно чашата на младоженеца преля и той написа на въпросния “фен”, че или е на 10 години, или е озлобен и изцяло лишен от здрав разсъдък.

“Как по този начин ще се оженя и ще посветя на някого целия си живот, единствено с цел да си отплащам на някогашната си”, избухна Бийбър. “Обичах Селена и тя постоянно ще има място в сърцето ми, само че съм влюбен до уши в брачната половинка си и тя е най-хубавото нещо, което в миналото ми се е случвало”, безапелационен е той. “Хората, които разясняват, че рано или късно още веднъж ще се върна при Селена нямат разбиране от моя живот. Хейли е моята брачна половинка и в случай че не ви харесва и не я подкрепяте, значи не подкрепяте и мен, а това значи, че нито сте мой почитател, нито сте добър човек”.

Макар да е благополучен в брака си, сега Джъстин се бори с меланхолия. Той прикани почитателите си да се молят за това бързо да се пребори с това положение.

Заради казуса Джъстин е поставил кариерата си на пауза и не записва нова музика. Той и Хейли също по този начин отложиха сватбата си за неустановен предстоящ миг и не престават да имат единствено цивилен брак.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР