Джъстин Бийбър вече е съвсем друг мъж. На 25 и

...
Джъстин Бийбър вече е съвсем друг мъж. На 25 и
Коментари Харесай

Бийбър: започнах с тежките наркотици на 19

Джъстин Бийбър към този момент е напълно различен мъж. На 25 и женен за супермодел, той не се опасява да признае грешките си. Звездата се изповяда в Instagram пред своите 118 млн. фена, на които показа: "Започнах да взимам тежки опиати на 19 години и злоупотребявах с всичките си връзки. Бях разтревожен, не уважавах дамите, бях ядосан. Дистанцирах се от всички, които ме обичаха и се криех. Бях се трансформирал в една сянка. Имах възприятието, че не можех да трансформира нищо.

Трябваха ми години да осъзная всички тези неприятни решения, да поправя връзките си и да трансформира навиците си. За шанс, Бог ме възнагради с невероятни хора, които ме обичат подобен, какъвто съм. Сега съм в най-хубавия сезон от живота си – БРАКЪТ! Това е страхотна отговорност. Учиш се на самообладание, доверие, отдаденост, да бъдеш благ, на състрадание и всички тези неща, които те вършат добър мъж “.

През юли той и половинката му Хейли Бийбър отпразнуваха първата си годишнина. Последните няколко дни настойчиво се носят клюки, че двойката възнамерява втора женитба в Северна Каролина по-късно тази година. Моделът несъмнено е измежду най-важните хора в живота на канадеца и той не пропусна да показа, че тя му е огромна упора и му е помогнала да се оправи с сложна фаза.

"Бях на 18 без умения в същинския свят и имах достъп до милиони долари. Това е доста плашещо. До 20 бях взел всяко неприятно решение, за което можете да се сетите и се трансфорах в един от най-обичаните хора в света, в един от най-осъжданите, мразените… съгласно проучванията излизането на сцената изпълва тялото с доста допамин, тъй че тези непрекъснати върхове и спадове са сложни за преодоляване. Забелязвате, че доста хора се обръщат към опиатите и имам вяра, че е по този начин, с цел да се оправят с тези допаминови етапи ", написа още Бийбър и добави, че е благополучен да има до себе си жена като Хейли, която не стопира да го окуражава „ да продължава напред “.

А за тези, които са в тежки житейски обстановки, Джъстин прикани да не губят вяра с думите: "С всичко това желая да кажа, че даже всичко да е против вас, не би трябвало да спирате да се борите. Христос ви обича… Бъдете благи през днешния ден. Бъдете прями през днешния ден и обичайте хората не по своите стандарти, а по тези на Бог – с една съвършена обич, която не предава никого “.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР