Джъстин Бийбър раздава “диаманти и сребро, но не във вид

...
Джъстин Бийбър раздава “диаманти и сребро, но не във вид
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър взема пари за снимка с него

Джъстин Бийбър раздава “диаманти и сребро ”, само че не във тип на скъпоценни бижута, а като услуги, за които трябва… да си плащаш!

Феновете на артиста ще би трябвало да платят за персонален диалог или фотография с него. Това ще бъде допустимо по време на турнето му в Северна Америка, оповестява 24СМИ.

Цените за пакета от услуги на изпълнителя са оповестени в неговия акаунт в Туитър. Най-скъпо ще коства фотография с идола. Това ще коства на почитателите повече от 1 500 $. Но има едно „ само че “. На фотографията би трябвало да има още трима души, които също да са платили за тази услуга. VIP пакетът се назовава „ Diamond “ („ Диамант “).

В допълнение към фотографията, почитателите ще получат дарове от лимитирана серия, ще могат да си създадат „ екскурзия “ зад кулисите, ще бъдат почерпени с коктейл, поканени в комфортен салон, а също по този начин ще получат опция и за непокътнато място на един от концертите.

На почитателите на Бийбър се предлага избор сред други четири комплекта услуги. Най-евтината коства 215 $ и се назовава „ Silver “ („ Сребро “). /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР