Джъстин Бийбър призна, че връзките му досега са се проваляли

...
Джъстин Бийбър призна, че връзките му досега са се проваляли
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър за провала на предишните си връзки

Джъстин Бийбър призна, че връзките му до момента са се проваляли поради неговата безнаказаност и липса на почитание към дамите.

В дълъг и доста прям пост в инстаграм, артистът приказва за проблемите, които му е донесла ранната популярност.

Ставайки прочут и богат едвам на 13 години, Бийбър се трансформира в капризен юноша, който взема поредност от неверни решения. Той признава и че на 19 години към този момент е злоупотребявал с тежки опиати.

“Всички в близост правеха всичко за мен и по тази причина аз по този начин и не се научих на обикновена отговорност”, почтен е с почитателите си Джъстин. “Отне ми години да трансформира ужасните си привички и да поправя това, което съм предизвикал във връзките си”.

“От един от най-обичаните поп идоли се бях трансформирал в един от най-мразените хора в света”, споделя още изпълнителят.

За смяната в живота си той благодари на своите близки и най-много на Хейли Болдуин. Според Джъстин, брачната половинка му е индивидът, който не стопира да го поддържа и окуражава да продължи с смяната към по-добро. Джъстин също по този начин е разкрил опора и в религията, а се приказва и че е почнал да посещава психолог.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР