Джъстин Бийбър определено е сред изпълнителите, които обичат да изразяват

...
Джъстин Бийбър определено е сред изпълнителите, които обичат да изразяват
Коментари Харесай

Цяло тяло, покрито с татуси: Значението зад рисунките по тялото на Бийбър

Джъстин Бийбър несъмнено е измежду изпълнителите, които обичат да показват себе си. И то изключително с татуси. 26-годишният артист за първи път си прави татус, когато е на 16 година И общо взето от този момент не се е спирал. Към момента се счита, че има повече от 60 татуса, които покриват двете му ръце, торса, както и двата крайници. " Ако татусите не боляха, всички щяха да имат. Повече от 100 часа работа има по моите и в случай че можех да върна времето обратно, нямаше да махна нито една рисунка ", написа той през 2018 година в Instagram.

Виж още: Били Айлиш и Пост Малоун отнесоха премиите на Билборд! Лизо скандализира с тоалет

Но какви са и по-важното - какво значат татусите на Джъстин Бийбър? Повечето от тях са свързани с духовното или със фамилията. Има и някои, които имат по-просто значение, други, които са занимателни и трети, отдадени на брачната половинка му. Но да разгледаме по-подробно.

Религиозните

В това отношение Бийбър си съперничи с Благой Георгиев. Певецът има малко кръстче до окото, представящо вярата му в Господ и търсенето на смисъл. Певецът има и голям кръст на гърдите си. Освен това има и изписано името Йешуа - името на Иисус на иврит. Този татус е на ребрата му. На прасеца на Бийбър пък има и изображение на Христос.Той има татус на два ангела са в батална сцена с демон. " Винаги би трябвало да има баланс сред позитивното и отрицателното. Това е готически знак на борбата сред светлината и тъмнината, положителното и злото, ин и ян ", е разказвал Бенг Бенг, татуиста на Бийбър. По тялото му има и много благ крил.

Виж още: Селена Гомес в следващата меланхолия, ето от какво била породена

Музиката

Бийбър татуира имената на албумите си. През 2012 година татуира и дребна корона на врата си, като се счита, че това е в памет на Майкъл Джексън. Има и рисунка на петолиние, както и японския знак за музика. 

Семейството

Най-първият татус на Бийбър е силует на птица. Това е традиция в фамилията му и доста от членовете на семейството имат подобен татус. По тялото му има изписани и римски числа - датата на раждане на майка му. На дясната му ръка има татус на талисмана на тима по хокей, в който е играл - в памет на дядо му, който го запалил по спорта. На десния лакът на Бийбър виждаме око - то символизира още веднъж майка му, която постоянно мисли за него. " Завинаги " пък е надписът, отдаден на брачната половинка му.

Виж още: Зендая се появи с рокля на нейните години! Култовият модел обаче е с идея

Портретът на Селена Гомес

През 2012 година Бийбър трансформира татуса портрет на Гомес, откакто двамата се разделят. Сега той е на ангел - с променено лице, добавени криле, само че почитателите към момента помнят каква е историята на тази рисунка.

Изображение: https://www.instagram.com/justinbieber/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР