Джъстин Бийбър направи разкрития за огромните възходи и падения“, които

...
Джъстин Бийбър направи разкрития за огромните възходи и падения“, които
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър с изповед за наркотиците и тежестта на славата

Джъстин Бийбър направи разкрития за „ големите възходи и падения “ , които е претърпял по пътя си от любим на всички младежи към „ най-осмиваната, съдена и омразна персона в света “.

В обширна обява в Instragram през празничния уикенд, 25-годишният поп феномен разсъждава върху това по какъв начин изстрелването му към славата като дете е довело до меланхолия и непокорност, които са го отвели до корист с опиати и неговото преобразяване в „ непоносим, непочтителен към дамите и нападателен “ човек.

Публикация, споделена от (@justinbieber) на Сеп 2, 2019 в 2:38 PDT

" Дистанцирах се от всички, които ме обичаха, и се криех в черупката на индивида, който бях станал ", написа той. " Другите правеха всичко за мен, тъй че аз в никакъв случай не научих основите на отговорността ", споделя Бийбър, като показа, че до 18 година не е имал " умения за действителния свят ", макар " милионите долари и достъпа до всичко, което е желал ".

Бийбър внезапно прекъсна турнето си през 2017 година Този ход пристигна, откакто суперзвездата стартира да става все по-известен със своите лудории, в сравнение с с музиката си, сред които случай с удар на фотограф с колата му.

Звездата се сблъска с проблеми със закона при произшествия , включващи автомобилни гонки из Маями и мятане на яйца по къщата на комшия.-->

През 2017 година Китай съобщи, че Бийбър не е добре пристигнал за концерти в страната заради " неприятното си държание ", като съобщи, че би трябвало още доста да порасте.

В своята равносметка в Instagram Бийбър декларира, че бракът му с модела Хейли Болдуин , дружно с поддръжката на приятелите му и вярата му, оказват помощ да вкара живота си в правия път.

„ За благополучие Бог ме благослови с изключителни хора, които ме обичат “, сподели той. " Всичко това, когато всичко е срещу теб, те кара да продължиш да се бориш. "
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР