Джъстин Бийбър може да си взе пауза от музикалната сцена,

...
Джъстин Бийбър може да си взе пауза от музикалната сцена,
Коментари Харесай

Как Джъстин се обясни в любов на Хейли

Джъстин Бийбър може да си взе пауза от музикалната сцена, само че това изобщо не значи, че е спрял да твори. Все отново, той има най-голямата муза в живота си - неговата брачна половинка Хейли. Именно тя се трансформира във ентусиазъм за един по-нестандартен за изпълнителя метод да изрази любовта си.

Джъстин към момента не е посветил ария на Хейли, само че пък й написа стихотворение и го показа с милионите си почитатели в Instagram . Любовните рими се появиха под черно-бяла фотография на госпожа Бийбър, на която тя театралничи по сутиен на фона на Айфеловата кула.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber) на Апр 8, 2019 в 12:10 PDT

" Слънчевата светлина потъва в бездната, тъкмо както аз пропадам в твоите устни. Вълните се блъскат в брега, а моята обич към теб пораства от ден на ден и повече. Звукът на щурците е същинска медитация, а аз мисля за теб - най-върховното създание на Бога.

И когато попадна в това блажено положение, премислям над това, че ти си моята единствена сродна душа. Става все по-тъмно, студеният бриз ме прегръща. Мирисът на прясна лайка от градината. Моят живот е филм, в който и двамата сме звезди.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от rhode baldwin (@rhodesdior) на Апр 11, 2019 в 3:26 PDT

Говорейки за звездите, стартирам да виждам няколко. Те светят високо в небето, напомняйки ми за свободата. И за това какъв брой е огромен светът към нас. Толкова сме признателни на Бог, че се загубихме, само че той ни откри. Затова пиша тези редове, мислейки за него. "

Тези свои лирични слова Бийбър добави с разяснение, че нещата към него и Хейли стават все по-добри, а той се влюбва от ден на ден и повече с всеки минал ден. Тя върви с него ръка за ръка, до момента в който той се пробва да вкара страстите, разсъдъка, тялото и душата си в темп. Тя му дава мощ поддръжка, кураж и наслада.
 Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и новият им дом
В новия дом на семейство Бийбър

Там, където Джъстин се усеща доста по-добре

Джъстин приключва с напомнянето, че най-хубавото занапред следва и с пожеланието за страховит снимачен ден, отправено към неговата брачна половинка. След сходно пояснение в обич, Хейли сигурно ще я държи дълго. А дамите, които желаят да са на нейното място, се усилиха неведнъж.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР