Джъстин Бийбър, като много свои колеги, отложи лятната си обиколка

...
Джъстин Бийбър, като много свои колеги, отложи лятната си обиколка
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър отмени лятното си турне

Джъстин Бийбър, като доста свои сътрудници, отсрочи лятната си обиколка из Съединени американски щати. Турнето по случай новия албум на артиста „ Changes “ трябваше да стартира на 14 май. За в този момент няма оповестени нови дати за обиколката. Това щеше да е първото турне на Бийбър от 3 години насам.

„ В разгара на пандемията Джъстин е заставен да отсрочи плануваните си концерти през 2020-а. Независимо, че той и целият му екип се готвиха неуморно за шоуто, здравето на почитателите постоянно е бил негов приоритет. Чака с неспокойствие опцията да се върне на сцената и да пее за феновете си в безвредна конюнктура. Нека всички запазят билетите си, защото ще са годни за бъдещите дати “, гласи формалното изказване на представителите на артиста.

В разгара на пандемията Джъстин се е изолирал в дома си с половинката си Хейли Болдуин. Той към този момент се включи в битката против вируса и направи подаяние към китайска благотворителна организация. Сега артистът съобщи, че обмисля по какъв начин да помогне и на хората във финансова рецесия. Певецът показа в своя Инстаграм, че скоро ще разгласи проект за деяние и се надява почитателите му също да се включат в бъдещата идея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР