Джъстин Бийбър иска да тества любовта на своите почитатели. Изпълнителят

...
Джъстин Бийбър иска да тества любовта на своите почитатели. Изпълнителят
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър с нова музика при едно условие

Джъстин Бийбър желае да тества любовта на своите фенове. Изпълнителят разгласява в Инстаграм пост, с който търси поддръжка от почитателите си за издаването на нов албум. На розов декор, Джъстин е написал "Ако това събере 20 млн. лайкове, Джъстин Бийбър ще издаде нов албум пред Коледа ".

В описанието, изпълнителят подканя всики да харесват и да споделят поста, с цел да може колкото се може по-бързо да се съберат нужните лайкове. В допълнение, Бийбър признава, че е съвсем подготвен с песните, само че му би трябвало малко поддръжка за ускорение на процеса.

Разбира се, почитателите не разочароваха своя кумир и за по-малко от 24 часа изпълнителят събра повече от 6 млн. лайкове. Остават ще 14 млн., само че в случай, че Бийбър има повече от 120 млн. почитатели, това наподобява като детска игра.

Освен феновете му, на помощ на изпълнителя се явяват и известни негови другари. Сред тях са DJ Khalid, синът на Дейвид Бекъм Круз Бекъм, мениджърът на Бийбър Скутър Браун, както и влогърът Логан Пол. Те споделиха обявата на артиста, с цел да привлекат и своите почитатели към идеята.

Ако въпреки всичко Бийбър получи желаните 20 млн. лайкове, това ще бъде първият му публикуван албум за последните 4 години. Въпреки това той взе участие като гост-изпълнител в доста други песни на свои сътрудници, измежду които и Ед Шийран.

Засега не е ясно тъкмо какъв жанр музика ще бъде включен в новия албум, само че почитателите се надяват да е нещо тематично за Коледа.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР