Джъстин Бийбър едва ли ще зарадва китайските си фенове скоро.

...
Джъстин Бийбър едва ли ще зарадва китайските си фенове скоро.
Коментари Харесай

Китай забрани Джъстин Бийбър, заради...

Джъстин Бийбър надали ще зарадва китайските си почитатели скоро. Канадската музикална звезда получи възбрана за осъществяване на концерт в Пекин заради „ неприятно държание “. Това сочи изказване на Пекинското общинско бюро по културата в отговор на въпроси от страна на почитателите, чудещи се за какво концертът на поп звездата е анулиран.
„ Неговото недобросъвестно държание, до момента в който живее в чужбина и по време на осъществяванията му в Китай, предизвика публично отвращение. За да контролираме локалния развлекателен пазар и да прочистим неговата заобикаляща среда, намираме за неуместно да каним реализатори с неприятно държание “, сочи изказването на китайския регулатор.

23-годишният артист сега е на международно турне, което включва концерти в Япония, Индия, Хонгконг, Филипините, Сингапур и Индонезия.

На формалният уебсайт на Джъстин Бийбър не са посочени дати за шоу в Китай. Съществува комплициране обаче, защото в страната се продават билети за концерт на Бийбър в Пекин на 16 септември и в Шанхай на 23 септември. От уеб страницата, продаващ билетите, са показали пред CNN, че не са осведомени с решението на китайските управляващи, само че са изразили подготвеност да върнат парите на почитателите, в случай че фактически няма концерти на поп звездата.

Според източник от културния регулатор в Шанхай няма изключително огромен късмет локалните управляващи да разрешат концерт на Бийбър при оповестеното решение от страна на регулаторите в Пекин.

Това не е първият път, в който Джъстин Бийбър попада в центъра на скандал. Сред тях са обвинявания за храчене по почитатели, улични противозаконни надпревари и други

Китай има опит в възбраната на музиканти, само че не заради „ неприятно държание “, а поради срещи с тибетския нравствен преподавател Далай Лама. Сред тях са Лейди Гага, Селена Гомез, Бон Джоуви, Маруун 5, Линкин Парк и Бьорк.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР