Джъстин Бийбър е отменил оставащите 14 концерта от световното си

...
Джъстин Бийбър е отменил оставащите 14 концерта от световното си
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър внезапно спря турнето си

Джъстин Бийбър е отменил оставащите 14 концерта от международното си турне в поддръжка на албума си " Purpose " поради " непредвидени условия ", съобщи Ройтерс.

В изказването, направено от представител на 23-годишния реализатор, не се разкриват детайлности към решението му да не приключи международното си турне. Изтъква се единствено, че Бийбър " обича почитателите си и ненавижда да ги разочарова ", само че след деликатно обсъждане е решил да анулира оставащите концерти.

Засегнати от решението на Бийбър ще бъдат феновете му в Северна Америка и Азия. Притежателите на билети за анулираните 14 шоута ще могат да получат парите си назад в пунктовете за продажба. Концертната обиколка на канадския реализатор трябваше да завърши на 10 октомври в Азия.

Джъстин Бийбър потегли на международно турне в поддръжка на албума си " Purpose " през март 2016 година За 18 месеца артистът изнесе над 150 концерта в Европа, Африка, Южна Америка, Австралия и елементи от Азия.

Съобщението, че Бийбър е решил да анулира оставащата част от концертната си обиколка идва броени дни, откакто беше оповестено, че той е получил възбрана да пее в Китай поради прояви на " неприятно държание " в предишното.

Според уеб страницата TMZ Джъстин Бийбър е решил да анулира концертите си поради " безсилие ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР