Джъстин Бийбър е от изпълнителите, които държат да бъдат максимално

...
Джъстин Бийбър е от изпълнителите, които държат да бъдат максимално
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър с шокиращо откровение

Джъстин Бийбър е от изпълнителите, които държат да бъдат оптимално откровени с почитателите си. Съвсем скоро Бийбър разкри нещо любопитно пред милионите му почитатели.

По време на видео връзка, един от почитателите попита Бийбър, в случай че може да върне времето обратно, какво би трансформирал. Канадският реализатор беше безапелационен:

„ Не скърбя за нищо. Но, в случай че би трябвало да трансформира нещо, то не бих правил секс преди брака. Да, знам, че звучи бясно. Сексът може да е чудноват, когато не си го правил, само че в действителност бих желал да се бях запазил за брака “. 

Виж още:

Изглежда, че изолацията е съвършеното време за Джъстин Бийбър да размишления над живота си. Сред най-големите заключения, до които е стигнал, е и отношението му към Хейли Болдуин:

„ Има доста неща, над които би трябвало да поработя. Трябва да се науча да прощавам, да се оправям с ревността, да бъда по-уверен. Не осъзнавах всичко това, до момента в който не останах толкоз дълго време единствено с теб “, споделя Бийбър.

Бийбър и Хейли Болдуин съблюдават прецизна карантина и единствения им контакт с външния свят са видео връзките, които вършат с почитателите си.  

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР