Джасинда Ардърн превърна сърдечните изявления и запазването на ведро настроение

...
Джасинда Ардърн превърна сърдечните изявления и запазването на ведро настроение
Коментари Харесай

Бъдете силни, бъдете мили - печеливша формула за победа на изборите в Нова Зеландия

Джасинда Ардърн трансформира сърдечните изказвания и запазването на ведро въодушевление макар компликациите в печеливша формула, донесла ѝ в събота безапелационна победа в борбата за нейното преизбиране като водач на Нова Зеландия.

Сега Ардърн, която се прочу, като се оправи с Covid-19 в своята страна и излекува раните на нацията след избиването на мюсюлмани от покровител на възгледа за превъзходството на бялата раса, е изправена пред предизвикателство, при което би трябвало да покаже, че нейното управление не се състои единствено в ръководство на рецесии и демонстрация на сърдечно отношение.

Нейната Лейбъристка партия завоюва безапелационна победа на парламентарните избори. Това е незабравим мандат, който води до първото напълно ляво ръководство в Нова Зеландия от десетилетия и може да ѝ разреши да сформира еднопартийно държавно управление.

Победата също по този начин е премия за управлението на Ардърн по време на поредност изключителни събития, които оформиха първия ѝ тригодишен мандат: избиването на 51 богомолци от въоръжен мъж в две джамии в Крайстчърч и изригването на вулкана Белия остров, при което починаха 21 души.

" Бъдете мощни, бъдете благи ", повтаряше при тези трагични събития най-младият министър-председател на Нова Зеландия от повече от век, а нейното управление, характеризиращо се със състрадание към другите, и уменията ѝ за ръководство на рецесии постоянно прикриваха пропуските на нейното ръководство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР