Джарел Райшел, който играе за състава на „Раста Вехта“ от

...
Джарел Райшел, който играе за състава на „Раста Вехта“ от
Коментари Харесай

Германец се записа в БФБ е-баскет

Джарел Райшел, който играе за състава на „ Раста Вехта “ от Първа Бундеслига, се записа за присъединяване БФБ е-баскет лига, проведена от Българска федерация по баскетбол. 28-годишното леко крило е играл също за Уестчестър Никс в НБА G-лига и по време на лятната лига на асоциацията е бил в състава наГолдън Стейт Уориърс. Райшел се включва в БФБ е-баскет лигата по покана на нейния админ Виктор Владов, с който са били противници в Бундеслигата и НБА G-лига.

Записването за присъединяване в БФБ е-баскет лигата протича при извънредно огромен интерес. За по-малко от 18 часа от неговото начало регистрационната форма (https://basketball.bg/ps_request.php ) на уеб страницата на БФБаскетбол беше попълнена от 120 души. Записването завършва в неделя (05.04.2020 г.) в 19:00 часа, само че колкото по-рано бъде попълнена регистрационната форма, толкоз по-голям е шансът състезателят да играе с стремежи от него български тим.

БФБаскетбол е първата българска спортна федерация, която провежда електронен вид на своето състезание. Двубоите ще имат онлайн стрийминг, само че федерацията води диалози и за телевизионно лъчение онлайн на някои от срещите. Турнирът ще се организира на игрова подпора PlayStation4 и ще е основан на играта NBA2K20, само че в специфична версия, която разрешава всички състезатели да играят с български тимове. Всички сформира в играта ще бъдат с истинските си баскетболисти, само че ще бъдат приравнени с рейтинг 80, с цел да няма привилегировани участници.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР