DJane Monique, която "реставрира" любими песни от 80 те до

...
DJane Monique, която "реставрира" любими песни от 80 те до
Коментари Харесай

Галена се забавлява по време на руска вечер

DJane Monique, която "реставрира " обичани песни от 80 те до 2000-та, като ги модернизира и пречупва в нов аранжимент с настоящо клубно звучене озари Яхтено пристанище Марина Диневи, перлата на Южното Черноморие, с атрактивно лазерно шоу.

Кариерата й на Запад стартира с Lane McCray (Вокалиста на група La Bouche), а ремиксът е на тоталният шлагер - Sweet Dreams. Парчето се задържа повече от 6 следващи седмици номер 1 в известната ранглиста Eurodance Hitlist Top 50.

На съветския пазар Monique започва план с вокалиста на именитата група Chingis Khan, а песента е именитият им шлагер - Moskаu. На лъскавото събитие пръв дойде настоящата звезда Кристиян Костов, гордо показал България на второ място на влиятелния конкурс Евровизия.

Крис беше в компанията на фамилията си и поздрави домакините Атанас Лазаров, Иво Кръстев и милионерския правоприемник Димитър Динев. Хитовите изпълнителките на Пайнер, Галена и Цветелина Янева, които снимаха преди дни своя нов летен план в другоземен Мароко, дойдоха с другари и на драго сърце се любуваха на 5 степенното екскулзивно меню на Стефано Стека (Novikov London), мастър началник притежател на 2 звезди мишелин.

Изисканите звезди се любуваха на кулинарни шедьоври като карпачо от алена сицилианска скарида, талиатели с крайници от снежен краб. Наздравиците се подвигаха с новата водка ORGANIKA от верига съветски магазини BEREZKA и естествена минерална вода Горна Баня, която неотдавна към този момент е и в Русия.

До столицата на лукса ще лети тв звездата Гери Дончева, с помощта на Fly Dubai и Criss air, които осигуриха огромната премия от томболата. Младото семейство Дани Костов и Мария Ерке от Москва пък ще релаксира в международната верига Кемпински Арена Банско в прегръдките на Пирин планина.

Атрактивната плеймейтка Анна Мария Чернева ще се отдаде на отмора в съветския комплекс Ruskovets Добринище. Славчо Тошев, Али Алиев, Виктор Раковски, юрист Добромира Полименова от Бургас, Георги Джуранов, Меги Николова, Светлана Стоянова, Мирена Георгиева бяха част от магията в бяло на съветската кулинарна церемония на метри от морския бряг на Свети Влас, чиито плаж се подреди в топ 20 на най-предпочитаните в света съгласно beach-inspector.com.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР