Джанат Тхаер е млада и много красива жена, която също

...
Джанат Тхаер е млада и много красива жена, която също
Коментари Харесай

Тя е красива, но също така свирепа и смела

Джанат Тхаер е млада и доста красива жена, която също по този начин може да ви набие. Тя живее в Багдад, столицата на Ирак, и се занимава с киокушин - жанр в каратето, при който има цялостен контакт.

Тхаер стана известна в обществените мрежи, откакто беше снимана от Миихаела Норок за плана ѝ. В него фотографката споделя за вдъхновяващи дами от целия свят.

Тази " свирепа и смела " иракчанка решила да взима уроци по самоотбрана, откакто била нападната на улицата от апаш. Когато почнала да тренира, била заобиколена единствено от мъже, заради което татко ѝ в началото бил срещу Джанат да се занимава с този спорт. Но Тхаер била мощно решена, по тази причина с доста непримиримост и труд се трансформирала в страховит войник.

Тя постоянно разгласява фотоси и къси видеа в Instagram профила си, поради което доста дами ѝ пишат, че желаят да тръгнат по стъпките ѝ.

Днес Джанат има личен клас по киокушин за дами.

" Бях очарована да вземам участие в един от курсовете. Видях свирепи дами с доста друг генезис, както консервативни, по този начин и демократични, борещи се уверено и обединени от упоритост да разрушат границите ", показа Миихаела Норок.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР