Джакузи засмука 4-годишно дете в спа центъра на хотелски комплекс

...
Джакузи засмука 4-годишно дете в спа центъра на хотелски комплекс
Коментари Харесай

Собственикът на хотела с джакузито, засмукало дете: Съжалявам!


Джакузи засмука 4-годишно дете в спа центъра на хотелски комплекс в село Брестник край Пловдив. 4-годишното дете влиза в джакузито, където са били родителите му и помпата го засмуква. То е съществено потърпевшо при случая.
В момента детето е в пловдивската болница. Състоянието на момченцето е съществено, само че без заплаха за живота, показват от лечебното заведение. Причината за случая се обясняват. Според родителите причина за случая е нередовност на оборудването.
По думите на Иван Маринов пред БТВ, който е притежател на хотела, детето е употребило оборудването макар предизвестията и възрастовото ограничаване. Той акцентира, че по закон деца под 3-годишна възраст не трябва да влизат в джакузито, както и да употребяват спа зоната, а до 16 би трябвало да са с компаньон. „ Когато е почнал работния ден всички уреди са били в редовност. Съжалявам доста за това, което е претърпяло детето. Той прикани фамилията да събира документи от медицинските операции, с цел да могат да се възползват от здравната застраховка “.
Припомняме, че предходният подобен случай бе при започване на тази година. Тогава момиченце беше засмукано от джакузи в хотел в „ Златни пясъци”. Нараняванията му бяха толкоз съществени, че детето беше известно време в кома. След случая бяха разпоредени инспекции, стартира и следствие на прокуратурата.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР