ДЖАКСЪНВИЛ, Флорида (AP) — Christian Kirk беше по-важен за нападението

...
ДЖАКСЪНВИЛ, Флорида (AP) — Christian Kirk беше по-важен за нападението
Коментари Харесай

Jaguars научават как WR Christian Kirk е неразделна част от нападението им по време на последователни загуби

ДЖАКСЪНВИЛ, Флорида (AP) — Christian Kirk беше по-голям за нападението на Jacksonville, в сравнение с някой предполагаше.

Jaguars ( 8-5) са 0-2, откогато Кърк нарани слабините си в първата игра на тима предишния понеделник против Синсинати. Те имаха шансове да победят Бенгалс довечера и доста благоприятни условия да завоюват в Кливланд в неделя, само че другите приемници на Кърк изпуснаха топката – безусловно в някои случаи.

Калвин Ридли приключи с четири уловки за 53 ярда рекордните 13 цели за сезона при загуба с 31-27 от Браунс. Той имаше забележителна неточност в връзката с Тревър Лорънс през второто тримесечие, което докара до прихващане.

Зей Джоунс имаше пет приема за 29 ярда при най-високите в кариерата си 14 цели в неделя. Той падна и изглеждаше крачка муден, до момента в който играеше със скоба на дясното си коляно.

Лорънс приключи 9 от 27 подавания за 82 ярда, без тъчдаун и три прихващания, когато нацели Ридли и Джоунс. Това може да каже доста за корнербековете на Кливланд, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР