Джаксънвил Джагуарс намалиха ветерана ъгъла Darious Williams във вторник, за

...
Джаксънвил Джагуарс намалиха ветерана ъгъла Darious Williams във вторник, за
Коментари Харесай

Jaguars съкратиха ветерана Cornerback Дариъс Уилямс, за да създадат 11,5 милиона долара пространство за заплата

Джаксънвил Джагуарс понижиха ветерана ъгъла Darious Williams във вторник, с цел да основат 11,5 милиона $ пространство за заплата.

Уилямс, който стартира 30 мачове през последните два сезона в Джаксънвил, трябваше да направи $9 милиона през 2024 година и да брои $12 милиона по отношение на тавана. Jaguars ще вземат 500 000 Щатски долар мъртви пари, като в същото време ще спестят Щатски долар 11,5 милиона този сезон.

Допълнителното капачно пространство ще помогне на Jaguars да върнат подаващия ръшър Джош Алън и евентуално да преподпишат с приемащия Калвин Ридли и левия гард Езра Кливланд.

Ходът също по този начин изпраща явен знак, че Джаксънвил ще бъде на пазара за корнербек в свободна организация идната седмица и евентуално в драфта на НФЛ идващия месец. Друг титулярен ъглов бранител Тайсън Кембъл навлиза в последната година от контракта си за новобранец.

Уилямс приключи с 53 битки и четири прихващания през предишния сезон, само че Jaguars минават към скица, която изисква повече мачове човек на човек отра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР