ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Законопроект, който се предлага в законодателния

...
ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Законопроект, който се предлага в законодателния
Коментари Харесай

Законодателите в Мисисипи внасят законопроект за легализиране на онлайн спортните залагания

ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Законопроект, който се предлага в законодателния орган на Мисисипи, би легализирал онлайн спортните залагания в щата, където съгласно анализаторите потребителското търсене продължава да подхранва преуспяващ черен пазар.

Комисия на Мисисипи Камарата придвижи законодателството във вторник, наричайки го Закон за мобилни спортни залагания на Мисисипи. Законопроектът би легализирал мобилните спортни залагания, като в същото време изисква от хазартните компании да подписват контракти с физически заведения за хазарт. Спортните залагания са законни в щата от години, само че онлайн залаганията остават противозаконни заради опасения, че този ход може да навреди на крайния резултат на казината в щата.

Оценките демонстрират, че Мисисипи може да донесе над 25 милиона $ годишно данъчни доходи, сподели републиканският представител Кейси Юри от Saucier, основният вносител на законопроекта. Промяната на закона също по този начин ще подкопае въздействието на противозаконните офшорни платформи за спо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР