ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Губернаторът на Мисисипи Тейт Рийвс подновява

...
ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Губернаторът на Мисисипи Тейт Рийвс подновява
Коментари Харесай

Републиканският губернатор на Мисисипи отново призовава за постепенно премахване на данъка върху доходите на физическите лица в неговия бюджетен план

ДЖАКСЪН, мис. (AP) — Губернаторът на Мисисипи Тейт Рийвс възобновява апела си към законодателите за последователно унищожаване на налога върху персоналните приходи на щата за няколко години и той ги моли да харчат повече пари за икономическо развиване, автомагистрали и правосъдна система.

Губернаторът републиканец също изисква спомагателни разноски за полицията на Капитолия, защото държавната организация ще получи по-широка територия за наблюдаване в столицата Джаксън.

Рийвс разгласява в сряда своите бюджетни оферти за фискалната 2025 година, която стартира на 1 юли.

Контролираният от републиканците законодателен орган може да прегледа документа, до момента в който взема решение по какъв начин да изразходва държавните пари. Но създателите на бюджета в Камарата на представителите и Сената имат дълга история на игнориране на бюджетни рекомендации от губернатори, даже когато са от една и съща партия.

Мисисипи е в развой на понижаване на своя налог върху персоналните приходи според закон, подписан от Рийвс през 2022 година В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР