Джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ продължава

...
Джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ продължава
Коментари Харесай

За какво харчат парите си тото милионерите

Джакпотът в играта „ Тото 2 - 6 от 49 “ продължава да пораства с рекордна скорост и за идващия тираж се чака да доближи 5 150 000 лв.. Това е най-голямата сума, която може да бъде извоювана от игра в България сега. Дали ще има 102-и тото милионер скоро, ще стане ясно след тиража на игрите на СПОРТ ТОТО в четвъртък. А до тогава, ето какви са желанията на някои от последните тото късметлии.

Нови коли, техника и яхти са измежду мечтаните покупки с тото милионите. Трактор с климатик е обещаният подарък за брачна половинка на 97-ия тото милионер Ирена Йорданова. С него мъжът на късметлийката ще обработва овощните градини на фамилията. Ирена обаче има концепция да реализира и друга своя фантазия - да посети концерт на Виенската филхармония. Подарък за брачна половинка си планува и Янка Панайотова от Варна, която е 95-ия тото милионер. Тя се закани да купи кола и дребна яхта на мъжа си.

Една от обичайните полезности на българите е придобивката на жилище или различен неподвижен парцел. Това се удостоверява и от решенията за инвестиция на късметлиите, които печелят последните джакпоти от игрите на СПОРТ ТОТО. Така счита да направи и Теодора Костова, която точно на Прошка, дружно с още трима, завоюва рекордния джакпот от над 9,5 млн. лева в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “. С облагата си Теодора се трансформира в 99-ия тото милионер на България, а парите даде обещание да вложи в неподвижен парцел, личен счетоводен бизнес и пътешествия. Да влага парите от облагата си счита също и другият от квартета – Петко Карабелов от Съединение. Той е 100-ия тото милионер на България, трети подред от Съединение, има кравеферма и е постоянен участник в игрите на СПОРТ ТОТО.

Наблюденията на тото хроникьорите демонстрират също, че огромна част от късметлиите покриват заеми след продобиване на милионите. По-възрастните заделят пари за черни дни и с цел да обезпечат наследниците. Така счита да направи и последната тото милионерка – Соня Върбанова, която е дала обещание да помогне и на двамата си сина. Соня обаче има положително сърце и счита да отдели средства за благородна идея. Златомира Костова – 98-ият тото милионер на България, показа, че с милионите си към този момент ще се усеща по-спокойна и че животът й се разделя на две – преди и след облагата от „ Тото 2 - 6 от 49 “.

Проучвания демонстрират също, че една част от късметлиите вземат решение да трансформират актуалната си работа и напущат. Така направи и 92-ият тото милионер от Габрово, който завоюва над 3 000 000 лв..

Всеки може да бъде 102-ият тото милионер на България и да реализира своите дръзки фантазии. Достатъчно е единствено да пусне фиш за тиража на „ Тото 2 – 6 от 49 “ в четвъртък.

От СПОРТ ТОТО припомнят на всички фенове на числовите игри, да не не помнят да дават своята клубна карта ТОТО КЛУБ при всеки
залог, който вършат, тъй като това им носи още шансове за бонус облаги.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР