Джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ продължава да расте

Джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ продължава да расте ...

За какво харчат парите си тото милионерите.

Джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ продължава да расте с рекордна скорост и за следващия тираж се очаква да достигне 5 150 000 лева. Това е най-голямата сума, която може да бъде спечелена от игра в България в момента. Дали ще има 102-и тото милионер скоро, ще стане ясно след тиража на игрите на СПОРТ ТОТО в четвъртък. А дотогава, ето какви са желанията на някои от последните тото късметлии.

Нови автомобили, техника и яхти са сред мечтаните покупки с тото милионите. Трактор с климатик е обещаният подарък за съпруга на 97-ия тото милионер Ирена Йорданова. С него мъжът на късметлийката ще обработва овощните градини на семейството. Ирена обаче има идея да осъществи и друга своя мечта - да посети концерт на Виенската филхармония. Подарък за съпруга си предвижда и Янка Панайотова от Варна, която е  95-ия тото милионер. Тя се закани да купи кола и малка яхта на мъжа си.

Една от традиционните ценности на българите е придобивката на жилище или друг недвижим имот. Това се потвърждава и от решенията за инвестиция на късметлиите, които печелят последните джакпоти от игрите на СПОРТ ТОТО.  Така смята да направи и Теодора Костова, която навръх Прошка, заедно с още трима, спечели рекордния джакпот от над 9,5 млн. лв. в играта „Тото 2 – 6 от 49“. С печалбата си Теодора се превърна в 99-ия тото милионер на България, а парите обеща да вложи в недвижим имот, собствен счетоводен бизнес и пътешествия. Да инвестира парите от печалбата си смята също и другият от квартета – Петко Карабелов от Съединение. Той е 100-ия тото милионер на България, трети поред от Съединение, притежава кравеферма и е редовен участник в игрите на СПОРТ ТОТО.

Наблюденията на тото хроникьорите показват също, че голяма част от късметлиите покриват кредити след спечелване на милионите. По-възрастните заделят пари за черни дни и за да осигурят наследниците. Така смята да направи и последната тото милионерка – Соня Върбанова, която е обещала да помогне и на двамата си сина. Соня обаче има добро сърце и смята да отдели средства за благородна кауза. Златомира Костова – 98-ият тото милионер на България, сподели, че с милионите си вече ще се чувства по-спокойна и че животът й се разделя на две – преди и след печалбата от „Тото 2 - 6 от 49“.

Проучвания показват също, че една част от късметлиите решават да променят настоящата си работа и напускат. Така направи и 92-ият тото милионер от Габрово, който спечели над 3 000 000 лева.

Всеки може да бъде 102-ият тото милионер на България и да осъществи своите дръзки мечти. Достатъчно е само да пусне фиш за тиража на „Тото 2 – 6 от 49“ в четвъртък. 

От СПОРТ ТОТО напомнят на всички почитатели на числовите игри, да не забравят да предоставят своята клубна карта ТОТО КЛУБ при всеки залог, който правят, защото това им носи още шансове за бонус печалби.
 

Източник: blitz.bg