Джак Уилшър така и не успя да разкрие пълния си

...
Джак Уилшър така и не успя да разкрие пълния си
Коментари Харесай

Бивш играч на Арсенал разкри своята мечта

Джак Уилшър по този начин и не съумя да разкрие цялостния си капацитет. Той бе считан за една от огромните очаквания освен на Арсенал, само че и на международния футбол, само че нещата не се развиха добре за 30-годишния футболист.

Редица травми попречиха на някогашния британски национал да разкрие цялостния капацитет, с който разполага. Това признава искрено и полузащитникът, който обаче към момента не се е предал и има вяра, че един ден може да бъде сполучлив управител.

„ За страдание не съумях да реализира това, което желая и надали ще се случи. Контузиите попречиха на кариерата ми и доста мъчно още веднъж ще играя футбол на високо равнище. Вече съм на 30 и би трябвало да си споделяме истината, тъй като няма никакъв смисъл да се заблуждавам, че имам още доста време пред себе си да играя.

Трябва да помисля какво желая да върша по-късно и аз съм взел своето решение, само че е реалност, че във футбола нещата можеха да се развият по напълно друг метод за мен. Не се предавам обаче и виждам с оптимизъм към бъдещето.

Искам един ден да бъда сполучлив управител и да реализира доста триумфи. След като не съумях на терена, нека най-малко в треньорската специалност се оправя по-добре. Мисля, че мога да дам задоволително със знанията си и се надявам, че ще се трансформира в един от положителните мениджъри в Англия “, показа Уилшър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР