Джак Сок съхрани надеждите си да се класира на полуфинал

...
Джак Сок съхрани надеждите си да се класира на полуфинал
Коментари Харесай

Джак Сок надви Марин Чилич в Лондон

Джак Сок запази очакванията си да се класира на полуфинал във финалния шампионат на АТП в Лондон, откакто реализира поврат от 2:4 в последния сет и надделя хърватина Марин Чилич с 5:7, 6:2, 7:6(4) за първата си победа в групата. Американецът, първи от тази страна на финалния шампионат от 2011-а насам, се наложи след два часа и половина над своя противник, откакто в първия си мач в неделя загуби против Роджър Федерер.

Мачът стартира нетипично за Сок и Чилич, откакто двамата си размениха по един пробив, а първият сет завърши с 12-и гейм и победа за хърватина. Сок обаче завоюва на два пъти подаването на своя противник във втората част, само че третата третата стартира извънредно за американеца - пробив сред два сполучливи сервис-гейма за Чилич и 0:3. Сок все върна брейка за 2:3 и завоюва срещата.

" Беше доста мъчно. Денят също беше забавен, тъй като се събудихме в 4 сутринта от пожарната тревога в хотела. Радвам се, че това не ми попречи и завоювах, с цел да продължа да се боря за място на полуфиналите ", сподели Сок край корта след срещата.

Федерер играе по-късно против германеца Миша Зверев и може да се класира за 14-и път на полуфиналите на шампионата от 15 участия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР