Джак Дорси управлява и Twitter, и Square - без да

...
Джак Дорси управлява и Twitter, и Square - без да
Коментари Харесай

Шефът на две мултимилиардни интернет компании, който не ползва лаптоп

Джак Дорси ръководи и Twitter, и Square - без да употребява преносим компютър. Как е допустимо това?

Просто е: той прави всичко от своя iPhone. Въпросът е " Защо? "

Причината, споделя Дорси, се крие в концентрацията. Когато употребява единствено телефона си, той може да изключи всички известия и да употребява единствено едно приложение по едно и също време без да се разсейва.

" Наистина мога да се коцнентрирам върху това, което е пред мен, вместо върху всичко, което се случва, в случай че употребявам преносим компютър ", споделя неотдавна той, представен от CNBC.

Този способ му оказва помощ и на него, и на екипа му, по време на срещите - когато преносимите компютри са затворени, а телефоните сложени на масата, те могат да разискват всичко без да се разсейват. " Можем в действителност да се фокусираме и не просто да прекараме час дружно, а да използваме пълноценно това време ", изяснява той, като показва, че разчита на приложения, които трансформират гласа му в текст.

По-голямата част от деня си той прекарва в приложението Notes на Apple, наричайки го едно от най-хубавите безвъзмездни принадлежности за работливост на пазара. Той е разгласил фотоси на екрана си, които демонстрират, че в някои дни той употребява Notes три пъти повече, в сравнение с приложения за известия и мейли.

Той го употребява, с цел да записва хрумвания и да възнамерява деня си, а скоро го употребява и с цел да напише известие до чиновниците по отношение на напускането на Сара Фраяр - основен изпълнителен шеф на Square.

Джак Дорси е прочут с това, че се стреми да опрости живота си, с цел да спести време. Офисите на Square и Twitter са един против различен, с цел да може той бързо да върви сред постройките.

Всеки негов ден е деликатно проведен и постоянно повтарящ се, което го пази от безпорядък и загуба на време. Всяка заран той върви по 7 километра пешком.Тези тактики очевидно правят работа. Снимки от екрана на неговия iPhone демонстрират, че той го употребява приблизително сред 9 и 10 часа на ден - или към 50 часа за седмица - колкото една естествена работна седмица.

Средният американец пък прекарва по 24 часа седмично онлайн - и то без да ръководи две милиардни компании по едно и също време.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР