Джак Дорси очаква това да се случи в близките десет

...
Джак Дорси очаква това да се случи в близките десет
Коментари Харесай

Основател на Twitter: Биткойн ще замени всички валути

Джак Дорси чака това да се случи в околните 10 години

Биткойн ще победи останалите валути на пазара, счита съоснователят на Twitter – Джак Дорси

В рамките на идващите 10 години биткойн ще размени всички международни валути, съобщи съоснователят и някогашен основен изпълнителен шеф на Twitter – Джак Дорси, представен от The Times.

Бъдещето на биткойн е непрекъсната тематика в медиите и в средите на анализаторите, като прогнозите постоянно са разнопосочни. Някои чакат неотдавнашен провал на „ пирамидата “, а други предсказват, че курсън на биткойн ще нарастне до 1 млн. $ в обозримо бъдеще.
още по тематиката
Светли вероятности за най-популярната сега криптовалута вижда и Джак Дорси. Той счита, че до 10 години биткойн ще измести от пазара всички международни валути.

Според съоснователя на Twitter, експанзията на виртуалната валута ще стартира с интернет. Веднага щом биткойн стане по-подходяща валута за дребни транзакции, доста търговци и снабдители на услуги ще се насочат към нея.

Подобно развиване на биткойн ще докара до стабилизиране на курса на криптовалута, който е много неустойчив. В момента цената на един биткойн се колебае в границите от 8 до 9 хиляди $, до момента в който в края на 2017 година курсът доближи 20 хиляди $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР