Джъд Лоу ще играе младия професор Албъс Дъмбълдор в продължението

...
Джъд Лоу ще играе младия професор Албъс Дъмбълдор в продължението
Коментари Харесай

Джъд Лоу ще помага на Еди Редмейн във "Фантастични животни и къде да ги намерим 2"

Джъд Лоу ще играе младия професор Албъс Дъмбълдор в продължението на " Фантастични животни и къде да ги намерим ". Филмът, чието деяние се развива във фантастичната галактика на Хари Потър, стартира фотоси в понеделник, заяви " Варайъти " а сценарист още веднъж е Дж. К. Роулинг.

Еди Редмейн още веднъж ще е в основната роля на Нют Скамандър - " магизоолог ", който изследва фантастичните зверове в десетилетията преди появяването на детето-магьосник, а Джони Деп ще е огромният му зложелател - тъмният маг Гелерт Гриндеуалд. Действието се развива през 20-те години на предишния век, само че в Париж, скоро откакто Скамандър залови Гриндеуолд в края на първия филм.

Естествено, той е съумял да избяга и работи по тъмна задача - издигането на вълшебниците над всички немагически същества. Тук се включва Дъмбълдор (декан на учебното заведение за вълшебства от " Хари Потър " ), бивш другар на Грийнуолд, който евентуално единствен може да го спре.



Във кино лентата ще се завърнат героите Тина, Куийни, Якоб, братът на Нют - Тезей, както и Кридънс. Ново попълнение е акрисата и щерка на Лени Кравиц Зоуи, чиято героиня Лета Лестрейндж се мерна за малко в първия филм.

" Фантастични животни и къде да ги намерим " бе умислен като продължение на филмите за Хари Потър откакто всички седем книги от огромната поредност за детето-магьосник бяха филмирани. Той осъществя повече от 800 млн. $ доходи и се чака да им още четири серии. Втората би трябвало да излезе през ноември 2018 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР