Джабари отговори, че ще каже на лекарите, че си е

...
Джабари отговори, че ще каже на лекарите, че си е
Коментари Харесай

Джонатан Мейджърс помоли обвинителя да избягва болница, предупреждавайки за възможно „разследване“, показват съобщенията

Джабари отговори, че ще каже на лекарите, че си е блъснала главата, твърдейки Мейджърс: „ Защо да им споделям какво в действителност се е случило, когато е ясно Искам да бъда с теб? "

Съобщенията бяха прочетени на петия ден от процеса в Манхатън против Джонатан Мейджърс, изгряваща холивудска звезда, който се бори да избави репутацията си след ареста му за хипотетично нахлуване над Джабари в обособен случай, месеци по-късно, в Ню Йорк.

Допълнителна информация за това по какъв начин тя е получила пострадванията по време на септемврийската свада, която се организира в Лондон, не беше разисквана в съда. Шестчленното жури беше инструктирано да преглежда известията като „ декор “, до момента в който оценяваше обвиняванията за нахлуване и тормоз, произлизащи от хипотетичната офанзива на Мейджър против Джабари на задната седалка на кола на 25 март.

Прокурорите споделиха, че Мейджърс е показал „ нечовечен и манипулативен модел “ на малтретиране, кулминиращ със конфликт на задната седалка, при който той я е блъснал отстран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР