Джабари, 30-годишен британски хореограф, обвини Мейджърс, че я е ударил

...
Джабари, 30-годишен британски хореограф, обвини Мейджърс, че я е ударил
Коментари Харесай

Обвинителят на Джонатан Мейджърс е притиснат за купон в нощен клуб в Манхатън след предполагаемо нападение

Джабари, 30-годишен английски хореограф, упрекна Мейджърс, че я е блъснал в профил на главата и е стиснал ръката й до междинния й пръст разрушен на фона на спор, който стартира, откакто тя прочете сантиментален текст на телефона му, изпратен от друга жена.

Обвиненията дерайлираха начинаещата холивудска кариера на Мейджърс, залагайки необикновени залози на правосъден развой, защото артистът цели да избави репутацията си и бъдещи функции – в това число към този момент несигурна роля на суперзлодея „ Канг Завоевателя “ в два идни кино лентата на Marvel.

Свидетелствайки за трети следващ ден, Джабари беше осеяна с въпроси от юриста на Мейджърс по отношение на видеоклипове, показващи по какъв начин тя употребява наранената си ръка за задания като повдигане на чаша за шампанско, ровене в чантата си или разресване на ключалки на коса зад ухото й.

„ Вдигна ли лайма с дясната си ръка? “ юристът Прия Чаудри попита в един от многото сходни диалози. „ И ти постави лайм в устата си? Смукахте лайма и по-късно сложихте останалат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР