Джаафар Джексън ще играе чичо си Майкъл Джексън в предстоящия

...
Джаафар Джексън ще играе чичо си Майкъл Джексън в предстоящия
Коментари Харесай

Племенникът на Майкъл Джексън в ролята на Краля на попа в биографичен филм

Джаафар Джексън ще играе чичо си Майкъл Джексън в идния биографичен филм на „ Майкъл “, режисиран от.

Филмът ще цели да „ изобрази комплицираното завещание на индивида, станал прочут като Краля на попа ”. Според студиото лентата  ще изследва всички аспекти от живота му, „ в това число най-емблематичните му осъществявания, които го накараха да стане най-великият актьор на всички времена “.

 
               

„ Майкъл “ ще бъде първата огромна кино роля за Джаафар Джаксън, по-малкия наследник на композитора, продуцент и член на - Джърмейн Джаксън. Джафаар  пее от 12-годишна възраст и издаде първия си автентичен сингъл Got Me Singing през 2019 г. 

Според продуцента, който нашумя главно с работата си по „ Бохемска рапсодия “, екипът е имал дълги и неползотворни месеци на кастинг след кастинг, преди да намерят точния артист.

„ Срещнах Джаафар преди повече от две години и бях изумен от метода, по който той органично въплъщава духа и личността на Майкъл “, показа Кинг за „ Изключително съм разчувствуван, че той се включи в облика на чичо си и нямам самообладание светът да го види на огромния екран като Майкъл Джексън ” добави още продуцента.

Основните фотоси на „ Майкъл “ ще стартират идните месеци на тази година, а сюжетът е поверен на който е написал „ Гладиатор “, „ 007 Координати: Скайфол “ и „ Спектър “.

Режисьорът Антоан Фукуа не се ангажира с планирана дата по кое време да чакаме готовата продукция, само че не пропусна да показа насладата си от идната работа по плана: „ Невероятно вълнуващо е да гледаш по какъв начин Джаафар съживява Майкъл “, сподели той. „ Тази духовна връзка усетих още  когато за пръв път срещнах Джаафар, който има естествената дарба да подражава на Майкъл и такава страхотна химия с камерата. “

 
               

Говорейки за ролята, която бележи първата му огромна актьорска заслуга, Джафар показа и в пост в профилите си в обществените мрежи „ За мен е чест и чест да съживя историята на моя чичо Майкъл. За всички почитатели по целия свят, ще се забележим скоро. ”
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР