Дж. К. Роулинг заяви, че с удоволствие би прекарала две

...
Дж. К. Роулинг заяви, че с удоволствие би прекарала две
Коментари Харесай

Дж. К. Роулинг: С удоволствие бих излежала две години в затвора

Дж. К. Роулинг съобщи, че на драго сърце би прекарала две години в пандиза, в случай че бъдещото лейбъристко държавно управление разгласи за закононарушение от ненавист умишленото наименуване на някого с неверни местоимения.

Авторката на " Хари Потър " съобщи, че по-скоро ще лежи в пандиза за погрешно установяване на пола, в сравнение с да се подчинява на " насилствена тирада ". Тя се изрече, след разкритията, че лейбъристите възнамеряват да вкарат по-строги санкции за обиди, ориентирани към транссексуални хора.

Speaking at the Women's Rights Conference, has said that she " has to take the hit " and speak out about the importance of women's sex-based rights in the face of vilification by trans rights activists because she " can afford it ".
— The Free Speech Union (@SpeechUnion)
Правителството съобщи предходната година, че умишленото неправилно установяване на пола на някого " към този момент е закононарушение от ненавист ", в случай че е стимулирано от неприязън към транссексуалната еднаквост на жертвата, само че политиката на лейбъристите ще значи по-строги санкции за причинителите.

Ако се трансформира в " усложнено закононарушение ", сходно на нападенията от расова ненавист, тормозът, учреден на нечия полова еднаквост, може да докара до присъда до две години затвор.

Критиците обаче се притесняват, че заради тежката интервенция на полицията в предходни онлайн разправии, този ход може да докара до гонене на сериозно настроени към пола деятели, които отхвърлят да употребяват желаните от транссексуалните лица местоимения и се обръщат към тях с техния роден пол.

Г-жа Роулинг се включи в разногласието, откакто разгласява в обществените мрежи думата " не " над изображение на лозунга " транссексуалните дами са дами " .

No.
— J.K. Rowling (@jk_rowling)
Когато консуматор на X, някогашния Twitter, ѝ сподели, че гласуването за лейбъристите ще значи две години затвор, тя отговори: " С наслаждение ще изкарам две години, в случай че алтернативата е насилствен изказ и наложително отказване на действителността и смисъла на пола. Започвайте правосъдното дело, споделям аз. Ще бъде по-забавно, в сравнение с в миналото съм се забавлявала на аления килим ".

След това тя се пошегува с почитателите си за това какъв може да е животът зад решетките.

" Надявам се на библиотеката, явно, само че мисля, че бих могла да се оправя добре и в кухнята. Пералнята може да се окаже проблем. “ , сподели госпожа Роулинг.

Депутатката от лейбъристката партия Роузи Дъфийлд, която също като авторката на бестселъри е била обект на нападки поради опълчването си на джендър идеологията, ѝ сподели: " Ще се забележим, Джо! "

През уикенда госпожа Роулинг се появи изненадващо на феминистка конференция, ориентирана към деятели за правата на транссексуалните.

Тя съобщи пред участниците в събитието FiLiA в Глазгоу, че е подготвена да " поеме удара " за отстояването на правата на дамите, тъй като " може да си го разреши " .

Defiant JK Rowling issues 'arrest me' declaration amid fears 'misgendering' could become a hate crime -
— Scottish Express (@ScotExpress)
Състоянието ѝ се оценяваше на 857 млн. паунда по-рано тази година, само че ще бъде в допълнение увеличено от хонорарите от триумфа на последната видеоигра " Наследството на Хогуортс ".

След това тя написа в интернет: " Жените са били изтласквани от работа, премълчавани от боязън да не изгубят препитанието си, унизени и нападани. Това прави още по-важно тези от нас, които могат, да се застъпят за тези, които не могат. "

Лейбъристите към момента не са дали отговор на забележките на госпожа Роулинг.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР