DJ Дамян изненада последователите си в социалната мрежа, споделяйки, че

...
DJ Дамян изненада последователите си в социалната мрежа, споделяйки, че
Коментари Харесай

DJ Дамян стана икономист

DJ Дамян изненада почитателите си в обществената мрежа, споделяйки, че към този момент е висшист. Шоуменът закупи степен бакалавър от Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система. Диджеят с горделивост театралничи, показвайки тапия си, нагизден в роба и с академична шапка.

“Никога не е късно… Следвайте фантазиите си ” – предизвиква той.

DJ Дамян не оповестява каква тъкмо компетентност е приключил. Не е ясно и дали възнамерява да практикува в близко бъдеще по добитата компетентност.

Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система е едно от най-младите висши учебни заведения в страната. То е основано като Колеж по стопанска система и администрация – Пловдив, а опциите, които дава, е да се учат „ Национална сигурност “, „ Киберсигурност “, „ Криминалистика “, „ Противодействие на тероризма “, „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “, а също по този начин „ Дигитален маркетинг “, „ Международен бизнес “, „ Финанси “, „ Бизнес мениджмънт “, „ Стопанско ръководство “ и „ Управление на бизнес осведомителните технологии “.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР