Дизайнерката не искала да прекалява със силикона и затова изрично

...
Дизайнерката не искала да прекалява със силикона и затова изрично
Коментари Харесай

Мегз след операцията: Две големи дини не са модерни

Дизайнерката не желала да прекалява със силикона и по тази причина категорично поискала имплантите й да бъдат дребни
След като напълно скоро скандалната дизайнерка Мегз пусна клип, с който шокира огромна част от почитателите си, че й следва интервенция, заваляха и голям брой догатки. В последна сметка истината беше, че Миглена Каканашева е нараснала бюста си, пише trafficnews.bg



За интервенцията си, дизайнерката описа в в детайли изявление. Тя твърди, че не е обмисляла дълго това свое деяние, просто го е решила и е легнала под ножа след три дни.



Причината, заради, която тя е подхванала дейности по увеличение на бюста била, че съгласно нея била доста слаба и желала гърдите й да наподобяват както преди. 

Мегз обаче не желала да прекалява със силикона и по тази причина категорично поискала имплантите й да бъдат дребни - по 220 кубика. 

" Операцията мина добре, макар че аз постоях по-дълго в болничното заведение. Обикновено пациентите се изписват на първия ден, а мен ме държаха 6 дни ", споделя още Миглена Каканашева.

Въпреки, че Мегз нямала съществени затруднения след интервенцията, лекарката държала да наблюдава процеса на възобновяване. Според дизайнерката, дългият й престой в болничното заведение се дължал на това, че била прекомерно слаба и раната й не се затворила толкоз бързо, колкото при други пациентки.

В изявлението, Мегз не не помни да призове младите девойките да не си поставят прекомерно огромни импланти, единствено с цел да са в крайник с модата, а да избират форми, които да си пасват с телосложението им. 

За край Мегз отсече: " Две огромни дини не са съвременни ".



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР