Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз ще се окаже истински финансов

...
Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз ще се окаже истински финансов
Коментари Харесай

Списъкът с измамени от Мегз се увеличава, ужилила и известна плеймейтка

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз ще се окаже същински финансов лъжец. Скандалните разкрития за девойката от Раковски не стопират. А с кореспондент на „ ШОУ “ се свързаха още куп хора, на които е длъжница.
Оплакванията на хората са за дребни суми – от 1000 до 5000 лева Затова не са тръгнали да си търсят правата, нито пък да тръбят по медиите. Сега обаче, откакто се разбра какви по-големи схеми върти, те взеха решение да споделят с нас. Оказва се, че Мегз постоянно не заплаща на хората, с които работи. Задлъжняла е с не изключително огромни суми, само че на доста народ – пиари, водачи и така нататък Макар Мегз да твърди, че изкарва огромни суми от продажбата на дрешки, тя в реалност се е трансформирала в огромна скъперник и непрестанно прецаква хората, които наема за някаква работа. От опарените е известната плеймейтка Ася Капчикова, която не получила и стотинка за фотосесия с облекла от марката на Мегз.
Ася Капчикова се снимала за марката на Миглена, след което дизайнерката се покрила и не платила за свършената работа на Капчикова. Наши източници издадоха, че Ася няколко пъти си е желала възнаграждението, само че Мегз се скрила в миша дупка. След като видяла скъперническия й манталитет, Капчикова решила да не се занимава с нея, въпреки всичко става въпрос за дребна сума пари, която наподобява тормози бизнес дамата. Пред „ ШОУ” осведомени разкриват, че Каканашева е трябвало да заплати 1000 лева за реклама на настоящата плеймейтка.
Последните събития, в които Мегз е основно настоящо лице, удостоверяват алчността й да има непременно. Припомняме, че районната прокуратура твърди, че дизайнерката е измислила и провела скица за застрахователна машинация в изключително огромни размери.
Дизайнерката, както любовникът й Румен Рончев и братовчед й Лесов са упрекнати, че са излъгали, че лизинговият й джип „ Мерцедес GL” е откраднат, като задачата е била да бъде прибрана застраховката за първокласното возило, оценено на 98 000 лв.. Мегз се измъкна с 10 000 лв. гаранция. Устата Каканашева по този начин извъртя нещата, че набеди за всичко възлюбения си.
Любовникът й бързо се отхвърли от нея и съобщи, че до момента в който го държат зад решетките, Мегз си трансферира дялове във компаниите и даже тегли пари от банковите им сметки. Според думите му, тя се пробва да придобие 51% от фамилните компании. Бивша служителка на транспортната компания „ Розова котловина “ разяснява, че Рончев самичък й е трансферирал дяловете.
Няма никакъв коментар по тематиката от Мегз. Вместо това тя не стопира да качва на формалната си страница роклички, като се надява и този скандал да й помогне в продажбите.
От нея пропищя и някогашният й другар Юлиян Ненчев, за който времето с дизайнерката е най-ужасното нещо в живота му. Нищо чудно съобразителната Мегз да се е пробвала да приватизира и неговата компания, само че блъснала на камък.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР