Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз е била използвана от гаджето си Румен

...
Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз е била използвана от гаджето си Румен
Коментари Харесай

Мегз взриви мрежата с уроци как да си хванем богат мъж

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз е била употребена от гаджето си Румен Рончев, който сега е в ареста поради застрахователна машинация. Бизнесменът бил твърдо решен да се разведе и по тази причина трансферирал компаниите си на Мегз, тъй че да не дели имуществото със законната си брачна половинка, както се изисква при разлъка. След като бил задържан обаче, се почувствал предаден от дизайнерката и решил да се обърне против нея. Затова Каканашева се появила в съда-да го успокои, че няма да свидетелства против него за измамата с нейния джип.

Той сякаш й беше подарък от обичан мъж. Риалити героинята театралничи с колата, с надпис " обичам те ", и по този начин загатна, че е подарък от богато гадже, само че в действителност се оказа платен на лизинг, написа Хотнюз. След като почнала да изпитва усложнения с обслужването на лизинговите вноски, тя решила да го разгласи за откраднат благодарение на Рончев и собствен братовчед, твърди прокуратурата. През уикенда Мегз разгласи, че доста скоро истината за аферата, по която я грози затвор, ще излезе нескрито.

" Колкото до мен - Аз съм Миглена Каканашева, много пъти съм минавала през пъкъла и съм се прибирала назад. Това е цената за всичко, което едвам на 28 имам. Този път няма да е по-различно - доста скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем ИСТИНАТА - с цялата си откровеност и прямост, с всички елементи -както единствено аз мога. Тогава ще разберете, че нещата не постоянно са такива каквито наподобяват. Понякога лъскавото е гнило, а различен път гнилото е лъскаво ", написа тя в обществените мрежи.

В телевизионното предаване на Карбовски Мегз обстойно и необятно обясняваше по какъв начин се продават част от българките на богати и известни мъже, като се базира на личния си опит с сходни дами. Думите й, които тя повтаря най-малко от година, провокираха стихия в интернет. Част от феновете приветстваха честността на моделиерката и решението й да приказва намерено за " купените девойки ". Други обаче я поучават да се концентрира върху личното си нелеко състояние и да спре да съди другите хора.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР