Дизайнерката Миглена Каканашева, която напоследък е по-красива от всякога, успя

...
Дизайнерката Миглена Каканашева, която напоследък е по-красива от всякога, успя
Коментари Харесай

Мегз завъртя главата на бившия зет на Стоичков

Дизайнерката Миглена Каканашева, която в последно време е по-красива от всеки път, съумя да омайност прочут хубавец, който даже беше кандидат-зет на Стоичков.

Секссимволът и фантазия на всички дами — Иво Аръков, е като обладан от стилната принцеса, написа уеб сайтът marica.bg.

В събота Мегз беше посетител в предаването му “Мармалад” и очевадно Аръков не спря да прави похвали на Каканашева. Нещо повече — без никакво терзание тв водещият сграбчи Мегз в мускулестите си ръце още при влизането ѝ и няколко минути не искаше да я пусне.

Наложи се Радост Драганова и другият посетител — влогърът Балан, да ги разделят. Но и това не беше задоволително на надарения артист — минути по-късно той помоли Балан да си сменят местата, с цел да стои по-близо до амбициозното миньонче.

Всичко това очевидно не тормози Мегз. Тя се смееше и като че ли бе привикнала с вниманието на Аръков. Злите езици приказват, че мускулестият красавец от дълго време ухажва младата бизнес дама. В обществените мрежи той харесва всеки неин пост. Дори се шушука, че постоянно ѝ пращал смс-си. А на всемирски събития двамата в никакъв случай не пропущат да стоят един до различен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР