Дизайнерката Миглена Каканашева използва вчерашния католически празник Сирни Заговезни не

...
Дизайнерката Миглена Каканашева използва вчерашния католически празник Сирни Заговезни не
Коментари Харесай

Мегз през сълзи: Не искам прошка

Дизайнерката Миглена Каканашева употребява вчерашния католически празник Сирни Заговезни не с цел да изиска прашка, както е признато, а да изплаче болката си обидите, които получава ежечасно. Съквартирантката написа дълъг пост във Facebook, както твърди през сълзи, с цел да регистрира, че тя е една от най-обижданите персони в България. Екипът й не смогвал да изтрие грозните квалификации, с които я замеряла непознати в обществената мрежа. „ Колко съм глупава, какъв брой съм грозна, кой ме чукал и кой е основал бизнеса ми. И обети, десетки обети. Дори хората пишат неприятен коментар за мен, в който да вземем за пример ми пожелават да умра, а след това броят какъв брой лайка е събрал коментара и се кефят, че други им го харесват”, прочувствено разказва бедите си някогашната брадърка.



Тя не може да одобри, че обидата се е трансформирала във форма на развлечение, само че е безапелационна, че няма обидна дума в света, която да може да я пречупи. Не било по този начин с други хора, които се затваряли в себе си и се отказвали от проектите си, когато се сблъсквали с обидата, философства още моделиерката. Затова тя решила да не желае амнистия, а да призове за отговорност всички, които хулят и кълнат. „ Следващият път когато искаш да се подиграеш или обидиш, се замисли ЗАЩО имаш потребност от тази мръсотия?
Аз ти давам да ме нараниш, в случай че това ще те накара да се чувстваш по-добре. Но обидата ще те направи още по-слаб, замърсен и неуспял”, приключва прочувственият си пост Каканашева.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР