Дизайнерката Мегз се е барикадирала в офиса на бившия си

...
Дизайнерката Мегз се е барикадирала в офиса на бившия си
Коментари Харесай

Ето я баджаначката на Мегз

Дизайнерката Мегз се е барикадирала в офиса на някогашния си ухажор Румен Рончев в Пловдив и не позволява никого в транспортната му база, видя кореспондент на TrafficNews.bg. Напористата дама от Раковски се пробва да постави ръка на имуществото на предприемача, който е в ареста, с помощта на нейните показания. Вратата въз основата на ул. "Дилянка " е заключена, а чиновници на частна охранителна компания не позволяват никой на територията въз основата, където са паркирани камионите на компаниите на Рончев - "Розова Долина " и "Ню Транс Груп ". " Няма да беседвам с никого. Когато му пристигна времето ще направя изказване " съобщи през един от гардовете дизайнерката, която не пожела да се срещне с кореспондент на пловдивския уебсайт.



Проверка в Търговския указател на TrafficNews.bg сподели, че Каканашева е пуснала заявление за придобиване на 51 % от дяловете на компаниите на Рончев. Тя прави това през компанията си "Доверие МК ". Подобна смяна обаче не е вписана в регистъра. Съпругата на Рончев -Зорница разяснява, че тя и юристът й са пуснали тъжба в прокуратурата срешу Каканашева, като я упрекват в безчинство.

Самият Рончев изпрати "кърваво писмо " от ареста до някогашната си другарка. В него няма и диря от предходните им връзки, писмото е в безусловно настоятелен жанр, въпреки и написано на ръка. Той се обръща към нея с "г-жо Каканашева ", декларира, че отдръпва подадените заявки и пълномощните от тях и споделя, че е измамен от Мегз. Настоява тя да се откаже от дяловете и да напусне офиса му. Снимка в пловдивския уебсайт на Зорница Рончева демонстрира, че законната брачна половинка на арестанта е надалеч по-хубава от Каканашева, въпреки че и при двете за естествена хубост не може да се приказва.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР