Дизайнерката Мегз определено знае накъде духа вятъра и винаги изиграва

...
Дизайнерката Мегз определено знае накъде духа вятъра и винаги изиграва
Коментари Харесай

Мегз си призна! Ще измести ли Зейнеб в На кафе

Дизайнерката Мегз несъмнено знае накъде духа вятъра и постоянно изиграва вярно картите си, написа HotArena.net. В изявление риалити звездата проговори за слуховете, че ще заеме мястото на Зайнеб или Андреа Банда Банда в “На Кафе ”.

“Това не е правилно. Аз не мога да бъда на ничие място. Ако се включа в някое предаване тази есен, то ще бъде на мое си място. Съдържанието, което акумулирам, постоянно е неповторимо и то не може да бъде сурогат на някой различен ”, гордо отсича най-коментираната риалити звезда у нас.

Мегз още опроверга слуховете да е желала хонорар от 6 хиляди лв.. “Разбира се, че всеки гледа и финансовата позиция, само че особено аз спечелвам задоволително добре от личния си бизнес и когато става въпрос за телевизия, на този стадий се повеждам преди всичко от свободата, която може да ми се предложи да показвам гледната си точка ”.



“Аз мога единствено да бленувам и работя старателно моето риалити един ден да има дългогодишния триумф на “На Кафе ”. Гала и екипът ѝ са на екран към този момент над 10 години. Вие сещате ли се за някой различен, който е постигнал сходно нещо?! Само Слави, само че и той към този момент слиза. Това години наред хората да те гледат значи, че си съумял да се адаптираш и останеш забавен за другите генерации. Това би трябвало да е цел за всеки, който се занимава с телевизия ”, споделя Каканашева пред " Уикенд ".

По коридорите на малкия екран се шушука, че с този си коментар Мегз е спечелила още повече благосклонностите на продуцентите. Самата дизайнерка също двусмислено загатна на финала на риалитито си, че на есен се завръща с друг и още по-голям план .
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР