Дизайнерката Мегз има неустойка от 200 хиляди лева, защото в

...
Дизайнерката Мегз има неустойка от 200 хиляди лева, защото в
Коментари Харесай

Мегз с неустойка от 200 000 лева към Биг Брадър заради невлизането си!

Дизайнерката Мегз има наказателна клауза от 200 хиляди лв., тъй като в последния миг се е отказала да влезе в новия сезон на Big Brother: Most Wanted. Оказва се, че хубавицата е подписала контракт с Нико Тупарев още през септември. Началото на ноември обаче Каканашева схванала, че е бременна. Тя твърдо отказала да сложи под риск живота на нероденото си бебе и обяснила на продуцентите, че не може да влезе във формата. 

От коридорите на Нова тв шушукат, че това довело до големи кавги в малкия екран. Нико Тупарев полудял. Първо, че амбициозното миньонче провалило предварителните му проекти за сезона. Второ, че за него Каканашева бременна във формата било повече от златна мина. 

От друга страна малкия екран протектирала Каканашева поради риалитито ѝ “Кралицата на инстаграм ", което се оказа златна мина за Нова. Мегз упорствала, че бременността е задоволително основателна здравословна причина и тя я освобождава от уговорката ѝ към формата. Нико Тупарев пък беснеел, че за здравословни аргументи се броят единствено съществени заболявания и че бременността не е от тях. Той се зарекъл, че ще съди хубавицата до дупка за неустойката от контракта ѝ, която е в размер на 200 хиляди лв., написа " Хотарена ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР